Fotografie Dani

events, sports, corporate & weddings

5 jaar verder.

Wat begon als iets wat ik ongelofelijk graag wilde leren en doen, uitgroeide naar iets waar ik momenteel half van leef en mijn energie uit haal. Wat op een zandverstuiving en in onze garage thuis als studiootje begon. Uitgroeide naar evenementen zoals Tomorrowland, Intents, 7TH sunday. Iets wat totaal niet de insteek was vanaf het begin. Elke zondag met mijn fietsje naar de zandverstuiving in het dorp en een extra zakcentje om te sparen voor meer cameraspullen, zodat die koffer volkwam. Ja, dat was 5 jaar geleden.

Na elke jaren geleden de knop om te draaien van studiofotografie en losse shoots, naar evenementen en bruiloften. Er was iemand die mij de fijne kneepjes wilde uitleggen van dit vak. Voor die uitdaging stond ik open en besloot me daarin op te laten gaan. Op vrijdagavond naar de Lunenburg om daar te gaan schieten en daarnaast kreeg ik editlessen en tips. Hoewel dat best wel vlot ging, was er zoveel te leren. De zomer begon en de eerste festivals kwamen eraan. Ik mocht mee als stagiair en hij liet me los in de praktijk. Na een paar evenementen wist ik wel dat ik dit het allerleukste vond om te doen. Maar ik wist dat ik mezelf moest gaan bewijzen tussen de grote jongens. De eerste zomer ging stroef maar was vooral om te leren en om mensen mij te leren kennen. 2018 was de eerste zomer waar ik ook enkele eigen klussen had. Maar waar ik ook nog veel mee ging om portfolio materiaal te schieten met Vincent ( https://wearespark.nl ). Eind zomer mocht hij me bellen om te vertellen dat we naar Tomorrowland mochten.

Nu zijn we net festivalseizoen 2019 in gegaan. Maar de zomer staat een heel eind vol. Terug naar Intents, naar 7TH en naar Tomorrowland. Maar ook naar Dominator, New Horizons, Daydream, Airforce, Sunglow en meer! Iets wat ik ongelofelijk graag wilde doen en leren, is compleet uitgegroeid naar iets wat ik het liefste doe.

Maar dat was niet gelukt zonder een hele hoop leuke mensen, collega's en vrienden.

Dankjewel daarvoor!