Fotografie Dani

events, sports, corporate & weddings

Seizoen 2019

Augustus is weer begonnen, wat dus betekend dat het drukste deel van het festivalseizoen erop zit! Voor mij was dit mijn tweede echte volle seizoen, eigen klanten, eigen klussen, maar vooral heel veel samenwerken met leuke mensen! Dankzij Vincent ( en Matrixx!! ) mijn eerste helicopter vlucht gehad.

Een aantal nieuwe klanten en dus ook nieuwe festivals mogen zien en fotograferen! Van Drum and Bass tot Frenchcore op Dominator. Maar natuurlijk ook nog de afwisseling van bruiloften. Die ik al 6 heb mogen doen afgelopen zomer! Met nog 3 in de planning de komende maanden! Hieronder een kleine selectie van afgelopen zomer!

Mocht jij nog iemand kennen die gaat trouwen of ga je zelf trouwen? Stuur me dan zeker een berichtje! Zodat we kunnen kijken of ik iets voor je kan betekenen!

Liefs Dani

5 jaar verder.

Wat begon als iets wat ik ongelofelijk graag wilde leren en doen, uitgroeide naar iets waar ik momenteel half van leef en mijn energie uit haal. Wat op een zandverstuiving en in onze garage thuis als studiootje begon. Uitgroeide naar evenementen zoals Tomorrowland, Intents, 7TH sunday. Iets wat totaal niet de insteek was vanaf het begin. Elke zondag met mijn fietsje naar de zandverstuiving in het dorp en een extra zakcentje om te sparen voor meer cameraspullen, zodat die koffer volkwam. Ja, dat was 5 jaar geleden.

Na elke jaren geleden de knop om te draaien van studiofotografie en losse shoots, naar evenementen en bruiloften. Er was iemand die mij de fijne kneepjes wilde uitleggen van dit vak. Voor die uitdaging stond ik open en besloot me daarin op te laten gaan. Op vrijdagavond naar de Lunenburg om daar te gaan schieten en daarnaast kreeg ik editlessen en tips. Hoewel dat best wel vlot ging, was er zoveel te leren. De zomer begon en de eerste festivals kwamen eraan. Ik mocht mee als stagiair en hij liet me los in de praktijk. Na een paar evenementen wist ik wel dat ik dit het allerleukste vond om te doen. Maar ik wist dat ik mezelf moest gaan bewijzen tussen de grote jongens. De eerste zomer ging stroef maar was vooral om te leren en om mensen mij te leren kennen. 2018 was de eerste zomer waar ik ook enkele eigen klussen had. Maar waar ik ook nog veel mee ging om portfolio materiaal te schieten met Vincent ( https://wearespark.nl ). Eind zomer mocht hij me bellen om te vertellen dat we naar Tomorrowland mochten.

Nu zijn we net festivalseizoen 2019 in gegaan. Maar de zomer staat een heel eind vol. Terug naar Intents, naar 7TH en naar Tomorrowland. Maar ook naar Dominator, New Horizons, Daydream, Airforce, Sunglow en meer! Iets wat ik ongelofelijk graag wilde doen en leren, is compleet uitgegroeid naar iets wat ik het liefste doe.

Maar dat was niet gelukt zonder een hele hoop leuke mensen, collega's en vrienden.

Dankjewel daarvoor!

2018 vs 2019

Wat een jaar, 2018 was een avontuur. “Doe waar je zelf gelukkig van word.” Afstuderen, een vaste baan, verder groeien in de fotografie en daarna zagen we wel verder. Goals die ik wilde bereiken maar waar uiteindelijk nog een schepje bovenop werd gedaan. Van nachtclub tot Tomorrowland, elk feestje was mijn omgegooide slaapritme waard. Bedankt voor alle kansen en herinneringen.

Rollercoaster 

De afgelopen 1,5 jaar was een achtbaan.

4 Jaar geleden kocht ik mijn camera en begon ik mijn studie als mediavormgeefster. Nu 4 jaar later, afgestudeerd, een contract bij Wihabo als DTP'er en een eigen bedrijf als fotograaf.

'Had je dit verwacht?' Dit is het laatste wat ik had verwacht, dat in een paar jaar tijd kon gebeuren. De laatste 1,5 jaar, sinds ik Vincent heb leren kennen, waren een achtbaan die eigenlijk alleen maar wilde stijgen. Ik wisselde Nikon in voor Canon. Begon mee events/festivals te schieten en bleef daarin hangen. Dit is wat ik wilde en wat mij een mega kick gaf. De energie die ik uit het werk kreeg was voor mij een teken om te willen leren en door te groeien. Vincent gaf me de kans om te groeien en hielp me daar op alle vlakken bij. Hoewel mijn studie er op dat moment nog doorheen liep, hield me dat niet tegen om te blijven doen wat ik het liefste deed. Gelukkig kan ik nu zeggen dat ik ben afgestudeerd en kan ik dus eindelijk fulltime aan de gang als fotograaf. Zowel op festival gebied, maar ook als corporate, sport en bruiloftgebied

Bedankt Vincent voor alle kansen die je me hebt gegeven en alles wat ik van je heb morgen leren.

2017 en 2018 kan ik in een woord omschrijven: Dankbaar.

Lief Dagboek

COMPLEET.

 Afstuderen, investeren en opbouwen. Mijn nieuwe Canon familie is bijna compleet om dit festivalseizoen te knallen. En mijn website is eindelijk online en kan nu aangevuld worden!