HI, IK BEN DANIËLLE! JULLIE NIEUWE BRUILOFTSFOTOGRAAF.

null
Je bruiloft is de mooiste dag van je leven. Die leg ik graag vast zonder dat jullie dat in de gaten hebben. Enthousiast, spontaan en een frisse blik op foto’s. Zodat jullie die ene dag altijd nog een keer kunnen herbeleven!
EVEN KENNISMAKEN
In 2014 ben ik begonnen met fotografie. In de duinen voor gezinnetjes, verliefde stelletjes en vriendinnen. Toen ik ongeveer 3 jaar bezig was mocht ik mijn eerste bruiloft fotograferen. Ik werd in het diepe gegooid, een hele verantwoordelijkheid, maar wat kreeg ik daar een energie van. Na deze dag wist ik één zeker: Dit wil ik nog veel vaker doen.

Na enkele bruiloften begon Dani een vorm te krijgen. Mijn eigen stijl en mijn manier van werken. Ik vind het enorm speciaal om deel te mogen zijn van DE dag. Elke bruiloft geniet ik van alle warmte en liefde die er op een bruiloft aanwezig is. Voor mij is het de uitdaging om dat vast te leggen. Het liefste verdwijn en meng ik tussen alle gasten en familie zodat elk moment zo puur mogelijk word vastgelegd. Ik geloof dat je dan de spontaanste foto’s krijgt! Bruiloften hebben wat speciaals, aan de andere kant ben ik ook eventfotograaf en heb daarom een leuke combinatie qua werk. Bruiloften voor het persoonlijke, evenementen voor het zakelijke. Ik vind de klik tussen mij en het koppel ook enorm belangrijk. Als fotograaf ben ik de hele dag aanwezig, dus een goed gevoel is belangrijk! Transparant en een open boek, bij vragen mag je me altijd mailen of een berichtje sturen.

Ik hoor graag wanneer jullie speciale dag is, ik leg hem met liefde voor jullie vast!

Bekijk hier nieuwe albums!

TROUWALBUMS EN LIFESTYLE ALBUMS